Кирил Петков и Асен Василев си глътнаха граматиката когато чуха, че БСП

...
Кирил Петков и Асен Василев си глътнаха граматиката когато чуха, че БСП
Коментари Харесай

Кирил и Асен разбраха какво е да си имаш работа с БСП

Кирил Петков и Асен Василев си глътнаха граматиката когато чуха, че Българска социалистическа партия номинира Вежди Рашидов за началник на Народното събрание. Веднага желаеха отмора и по-късно обясниха, че трябвало да решат по какъв начин тяхната парламентарна група да гласоподава –  против или въздържал се. Сякаш има някакво значение. На първия ред на банките те изглеждаха като цапнати с влажен парцал. Така се обезвреждат и досадните мухи – цапват ги с вестник.

Още преди два дни Корнелия Нинова им загатна, че прекаляват и да не си разрешават нито да крадат програмата на Българска социалистическа партия, нито да влизат в облика на нейната партия. Те не дадоха отговор, тъй като нямаше какво.

В четвъртък двамата едвам не се разплакаха от екстаз след речта на Рашидов. А може би и поради това, че той отдръпна номинацията си. Вчера той не я отдръпна и те замязяха на мухи, кацнали където не би трябвало, уплашени от Корнелия с вестник в ръка.

Сега Кирил и Асен евентуално ще приказват за изменничество от някогашен съдружен сътрудник, а разчитаха, че е и предстоящ. Направо им паднаха ченетата, когато Нинова номинира доайена в групата на ГЕРБ. Така бяха потресени и естествените хора, когато двамата опряха до Българска социалистическа партия да вършат държавно управление преди година. Тогава ни уверяваха, че социалистите били част от смяната.

И Христо Иванов евентуално е схванал какво е да си имаш работа с Българска социалистическа партия – обичан сътрудник на " десните “ до избора на Рашидов.

Сега е ред на Българска социалистическа партия да избърше сълзите на Асен и Кирил като разгласи, че е с ГЕРБ и Движение за права и свободи за избора на Рашидов, само че не и за държавно управление с мандата на ГЕРБ. Това няма да успокои сънищата на двамата, в които Нинова ще се явява  точно тогава, когато те желаят отмора, с цел да схванат какво тъкмо съставлява Българска социалистическа партия.

Още забавни разбори можете да прочетете в zaplovdiv.bg .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР